Apple İyilik Eşleştirme Programı

Apple İyilik Eşleştirme Programı

Apple çalışanları için bir iyilik eşleştirme programı duyurdu. Bu program, personelin şahsi olarak yaptığı ve yıllık 10.000 $'a kadarki hayırseverlik bedelinin aynısını aynı noktaya ödemek şeklinde işliyor. Şimdilik sadece Amerika'daki çalışanlar için uygulanacak programın zaman içinde diğer ülkelerdeki Apple merkezlerine yayınlması planlanıyor. Program yeni Apple CEO'su Tim Cook tarafından bir email ile duyuruldu :

Ekibim,

Hayırseverlik bağışlarınız için hediye eşleştirme programı başlattığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Çalışanlarımızın kazandıklarını topluma geri vermeleri konusundaki cömertliklerinde etkilendik ve bu programlar şahsi katkılarınızı daha ileriye götüreceğiz.

15 eylülden başlayarak kar amacı gütmeyen 501 c organizasyonlara para ödediğiniz zaman, Apple da aynısını verecek. Üst limit yıllık 10.000 $. Program şimdilik sadece Amerika'daki tam zamanlı çalışanlar için uygulanacak ve zaman içinde dünyanın diğer parçalarına da yayılacak.

Hepinize hem Apple'da hem de diğerlerinin hayatlarında fark yaratmak için yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim. Bu ekibin parçası olnaktan gurur duyuyorum.

Tim



Eklenme tarihi: 9.09.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler