4 inçlik iPhone SE'den yeni görüntüler

4 inçlik iPhone SE'den yeni görüntüler

iPhone 6'da yaşanan büyük sızıntılardan sonra yeni ürünlerinin seri üretim aşamasında güvenlik önemlerini epeyi artıran Apple, parça sızıntılarını önlemeyi başarsa da aksesuar üreticilerinden gelen şematikleri engellemek mümkün olmuyor. Bugün ortaya çıkan 4 inçlik yeni iPhone SE görüntüleri, işte bu şematikler kullanılarak hazırlanmış. Kılıf imalatçılarının üretim için kullandığı maket cihazlar, iddiaya göre yukarıdaki gibi bir arka metal kasa tasarımına sahip.

Hafta sonu paylaştığımız iPhone 7'ye ait olduğu ileri sürülen kasa şematiklerinin aslında 4 inçlik SE'den geldiğini gösteren sızıntı, Apple'nin yeni telefonunda plastik anten kanallarını kenarlara alarak daha sade bir kasa dizaynı oluşturduğunu ve arka tarafta büyükçe bir kamera merceği kullandığını gösteriyor. iPhone 5s ile aynı 4 inç ekran, Apple A9 çipset ve iPhone 6s ile aynı kamera özelliklerine sahip olacağı iddia edilen telefonda iOS 9.3 işletim sistemi yüklü olacak.

Önümüzdeki hafta pazartesi Apple'nin merkez kampüsünde organize edilecek bahar tanıtımında sahne alması beklenen iPhone SE, mart sonunda küresel çapta tüketicilerin beğenisine sunulacak.



Eklenme tarihi: 14.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

apple - 14.03.2016 23:52:00
Fiyat ne olacak peki ne kadardan ülkemize giriş yapacak
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler