iPhone SE 2017'ye ait olduğu iddia edilen arka cam görüntülendi

iPhone SE 2017'ye ait olduğu iddia edilen arka cam görüntülendi

2017 model iPhone serisine dair her gün yeni bir söylentiyle okuyucularını karşılayan teknoloji medyası, henüz kafa karışıklığından başka bir şey ortaya çıkarabilmiş değil. Çin'den gelen yeni görüntüler, bu kafa karışıklığını daha da artırmış oldu. Sosyal medya sızıntı kaynaklarından biri yeni iPhone SE için üretildiğini ileri sürdüğü arka cam parçalarına ait bir görsel paylaştı.

Tıpkı iPhone 8 gibi yekpare alüminyum kasa tasarımından cam dizayna geri dönüş yapacağı iddia edilen 2017 model iPhone SE, paylaşılan dökümana göre N79 model numarasıyla test ediliyor. Yine dökümandaki ibare sayesinde bu camın Apple Watch Sport versiyonunda da kullanılan Ion-X Glass olduğunu öğreniyoruz.

Daha önce muhtelif kaynakların yeni bir iPhone SE'den bahsettiklerini duymuş olsak da Apple söylentilerinin uzun süredir ağırlıklı olarak iPhone 8'i hedef alması bu cihazı gölgede bırakmıştı. Medya, yeni sızıntıyla bir kez daha tazelenen iPhone SE 2 iddiası için şimdilik her sene olduğu gibi yaz aylarında seri üretimin başlamasıyla netlik kazanacağını söylemekle yetiniyor.



Eklenme tarihi: 11.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler