Apple iPhone kapağı taktı

Apple iPhone kapağı taktı

Apple, yeni bir iPhone tasarımı için Amerikan Patent Birliği'ne başvuruda bulundu.
Apple, Amerikan Patent Birliği'ne (FCC) çift taraflı bir touchpad tasarısı için başvuruda bulundu. Söylenenlere göre bu pad, kapaklı yeni bir iPhone modelinde kullanılabilir. Amerika’da Apple mağazalarında yaşanan iPhone stok sıkıntısı, yeni bir model çıkacağı yönünde beklentileri artırıyor. Apple tarafından yapılan açıklamada, stok sıkıntısının parça teminindeki aksaklıktan yaşandığını, yeni bir modelin yakın zamanda çıkmayacağı belirtildi.

Apple iPhoneÇift taraflı kapak
Patent anlaşmalarına göre touchpad şeffaf olacak, iki taraftan da kontrol edilebilecek. Kapalı durumda iken telefon normal bir iPhone gibi kullanılabilecek. Patente göre kapak açıldığında üzerinde dokunmatik tuşlar belirecek. Böylece numara çevrilebilecek veya kısa mesaj girişi yapılabilecek. Bu gelişme ile birlikte telefonların yeniden şekilleneceği ve diğer firmalarında bu modele benzer modeller üreteceği kesin. Apple’ın mobil teknolojiye kattığı Multi Touch özelliği ve harekete duyarlı resim ve video izleme özelliğinin yanında, şeffaf dokunmatik kapakta yer alacak.

Apple iPhone ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler