iPhone 8 ve iPhone 7s'lerin kasa kalıpları görüntülendi

iPhone 8 ve iPhone 7s'lerin kasa kalıpları görüntülendi

Apple'nin yeni telefonları için üretime başlayan aksesuar üreticileri, her yeni büyük telefonda olduğu gibi sızıntı haberlerinin can damarı olmaya devam ediyor. Çin'den gelen yeni görüntüler bu defa kılıf üretimi için kullanıldığı tahmin edilen kasa kalıplarını ortaya çıkardı. Bu sene piyasaya sürülecek üç iPhone modelinin kasa boyutlarını karşılaştırma imkanı sağlayan görsel, bazı donanımsal değişikleri de tekrar doğrulamış oldu.

Klasik donanım güncelleme döngüsünün dışına çıkıp bu yıl tüm telefonlarında arka kısmı alüminyum yerine camla kaplı bir kasa kullanacağı iddia edilen Apple, iPhone 7s ve 7s Plus ile birlikte üçüncü bir cihaz daha satışa sunacak. iPhone serisinin 10. yılında donanım ve fiyat standartlarının dışına çıkacak bu model, resimde iPhone 8 olarak işaretlenmiş ortanca kalıp boyutlarında olacak.

Kasa büyüklüğü bakımından iPhone 7'ye daha yakın olan iPhone 8, ekran boyutunda Plus modelinin de üstüne çıkacak. Kalın çerçeveli dizayn anlayışından kurtulup Samsung tarafından üretilecek kavisli 5,8 inç bir OLED ekranın entegre edileceği 10. yıla özel Apple telefonu, cam arka yüzey sayesinde tıpkı 7s modelleri gibi kablosuz şarj özelliğini bünyesinde barındıracak.

Üç telefon da geleneksel hale gelen eylüldeki büyük Apple ürün tanıtımında sergilenecek. Telefonlara seri üretimi gecikmeli de olsa başlayan TSMC üretimi Apple A11 çipset güç verecek.



Eklenme tarihi: 21.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler