iPhone 7 tanıtımı için 7 Eylül işaret ediliyor

iPhone 7 tanıtımı için 7 Eylül işaret ediliyor

9to5Mac.com'un eski editörü ve aynı zamanda teknoloji medyasının en güvenilir kaynağı olan Mark Gurman, Apple'nin dokuzuncu nesil akıllı telefonunu ne zaman tanıtacağını açıkladı. Bloomberg'de yayımlanan haberinde Kaliforniyalı üreticinin büyük sonbahar etkinliğini 7 Eylül tarihinde gerçekleştireceğini ileri süren kaynak, etkinliğin dört yıl sonra ilk kez yenilenecek olan Macbook Pro tanıtımını kapsamadığını da ekledi.

İki yıl önce iPhone serisini 4,7 ve 5,5 inçlik iki farklı model halinde piyasaya sürmeye başlayan Apple, bu sene yine aynı donanım ve tasarım anlayışıyla yoluna devam edecek. Ancak 4,7 inçlik iPhone 7 ve 5,5 inçlik iPhone 7 Plus arasındaki donanımsal farkların artması, dahili hafıza seçeneklerinin revize edilmesi bekleniyor. Uzun süredir temel model için 16 GB depolama hafızasında ısrar ederek müşterilerini hüsrana uğratan teknoloji devi, bu yıl 32 GB'den başlayıp 256 GB'ye kadar çıkan depolama opsiyonları sunacak.

3.5 mm ses jakından yoksun olan ilk iPhone'ler, 7 Eylül, çarşamba günü Apple'nin merkez kampüsünde yapılacak bir basın konferansıyla dünyaya tanıtılacak. Telefonlarını genelde eylülün ilk salı günü tanıtan Apple, bu sene model numarasıyla tanıtım tarihini eşleştirmeyi yeğlemiş.



Eklenme tarihi: 11.08.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler