Siyah iPhone 7'nin donanım görüntüleri paylaşıldı

Siyah iPhone 7'nin donanım görüntüleri paylaşıldı

iPhone 6 ile 2014'te piyasaya sürdüğü akıllı telefon tasarımında ikinci yılı dolduran Apple, bu sene de benzer bir çözümle müşterilerinin karşısına çıkacak. Anten kanallarının azaltılması, farklı boyutlardaki yeni kamera mercekleri ve çift hoparlörün sebep olduğu değişiklikler dışında iPhone 6 ve 6s ile büyük benzerlik gösteren 2016 model Apple telefonu, renk seçenekleri konusunda ise yeni bir dönemin kapılarını aralamak üzere.

Daha önce tüm eski renk sürümleri görüntülenen iPhone 7, geçtiğimiz günlerde koyu mavi renk seçeneğiyle internete sızmıştı. Şimdi de siyah renkli bir diğer iPhone 7'ye ait donanım görüntüleri yayımlandı. Arka kasa, SIM kart tepsisi ve güç düğmesi görüntülenen renk sürümü, uzun bir aranın ardından iPhone piyasasına sunulan ilk siyah telefon olacak.

Eylül başında tanıtılıp ay sonuna doğru satışa sunulması beklenen iPhone 7'ye çift arka kamera ve akıllı aksesuarlar için eklenmiş bir konnektöre sahip iPhone 7 Plus eşlik edecek. Her iki telefon da Apple A10 yongada sistem çözümünden güç laıp iOS 10 işletim sistemini kullanacak.



Eklenme tarihi: 9.08.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

ali - 14.08.2016 15:05:00
slm merhabalar
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler