iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen kasa şematiği internete sızdı

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen kasa şematiği internete sızdı

Önümüzdeki sonbahar piyasaya sürülecek iPhone 7, şimdiden sızıntılara konu olmaya başladı. Alüminyum kasa tasarımında bazı değişiklikler yapacağı ileri sürülen Apple, bugün ortaya çıkan şematik görüntülerine göre polimer anten kanallarını yalnızca cihazın kenar kısımlarında kullanacak. iPhone 6'dan beri kullanılan anten kanalları, iPhone 7'nin seleflerine kıyasla en büyük tasarım değişikliği olacak.

Apple ürünleri için birçok defa alüminyum kasa üretimi gerçekleştiren Tayvanlı Catcher Technology tesislerinde görüntülendiği tahmin edilen şematik, kırpılmış anten kanalları ve nispeten daha geniş arka kamera sensörü dışında kayda değer bir detay barındırmıyor. Ancak sızıntıyı gerçekleştiren kaynak, 3.5 mm ses jakından yoksun donanım yapısıyla yeni Apple telefonunun iPhone 6 ve 6s'den daha ince olduğunu iddia ediyor.

Çift hoparlörlü ses sistemi, geniş mercekli arka kamera sensörü ve elden geçirilmiş alüminyum kasasıyla iPhone 7'nin önümüzdeki eylül ayında tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor. Cihazın 5,5 inç ekranlı Plus versiyonunda çift arka kamera sensörüne yer verileceği iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 13.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler