Apple, iPhone 7'de anten kanallarına veda edebilir

Apple, iPhone 7'de anten kanallarına veda edebilir

Geçen sene yepyeni bir alüminyum kasa tasarımıyla tüm dünyanın beğenisine sunulan iPhone 6, yeni görünüşü sayesinde üreticisine parlak bir gelecek sağlamıştı. Bir süre önce ikinci sürümü piyasaya sürülen yeni nesil iPhone tasarımı, iddiaya göre 2016'da ciddi bir kusurundan kurtulacak.

Digitimes, bugün Apple cihazları için alüminyum kasa üretimi gerçekleştiren Catcher Technology hakkındaki 2016 raporunu yayımladı. Gelecek yılda Apple dışındaki müşterilerinden alacağı siparişler sayesinde büyümesini sürdüreceği ifade edilen Catcher, iPhone 7 modelinin %30-35 üretim kapasitesinden sorumlu olacak. Şirket içerisindeki kaynakların ortaya çıkardığı bu bilgiye onuncu nesil Apple telefonunun tasarım detayları da eşlik ediyor.

Pürüzsüz bir tasarımda can sıkıcı bir görüntü oluşturan anten kanallarının yeni iPhone'de gizleneceğini iddia eden Digitimes, ayrıca kasanın su geçirmez olacağını da eşkere etti. İddiaların doğru olup olmadığını önümüzdeki yıl sonbahar dönemine doğru artması beklenen iPhone 7 sızıntıları gösterecek.



Eklenme tarihi: 29.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler