Apple, iPhone 6s telefonlarını tanıtacağı 9 Eylül etkinliğini duyurdu

Apple, iPhone 6s telefonlarını tanıtacağı 9 Eylül etkinliğini duyurdu

Haftalar öncesinden söylentilere konu olmaya başlayan Apple'nin yeni iPhone tanıtım etkinliği nihayet resmileşti. Bugün basın mensuplarına davetiye dağıtımına başlayan Apple, 9 Eylül'de özel bir etkinlik düzenleyeceğini resmen açıkladı.

Önceki yıllarda teknoloji devinin merkezine ev sahipliği yapan Kaliforniya'nın Cupertino şehrinde organize edilen iPhone tanıtım etkinlikleri, bu sene San Francisco'daki Bill Graham Şehir Konferans Salonunda düzenlenecek. 7 bin izleyici kapasitesine sahip arena şeklindeki salonda gerçekleştirilecek etkinlikte iPhone 6s, 6s Plus, iOS 9 ve watchOS 2 işletim sistemleri detaylandırılacak.

9 Eylül tarihli Apple etkinliğini iOS 7 veya üstü yazılımın yüklü olduğu iPhone, iPad, iPod mobil cihazları, Mac bilgisayarları, Apple TV veya Windows 10 üzerinden Microsoft Edge tarayıcısı aracılığıyla izlemek mümkün olacak. İlk defa kendi ürün ve hizmetleri dışında bir platforma canlı yayın desteği veren Apple, bu sene diğer tüketici kesimlerine de hitap edebilmek adına mantıklı bir hamlede bulunmuş.



Eklenme tarihi: 27.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler