Apple iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ilk kılıflar görüntülendi

Apple iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ilk kılıflar görüntülendi

Uzak doğulu haber kaynakları, kısa süre önce yayımladıkları şematiklerle yeni nesil Apple telefonları hakkında önemli detaylar ortaya çıkarmıştı. iPhone serisinin üçüncü ekran güncellemesiyle piyasaya sürülecek sekizinci nesil iPhone'ler, daha büyük ekranın yanı sıra firmanın yeni kasa tasarımını taşıyan ilk modeller olacak. Önceki sızıntılarıyla tanınan aksesuar satıcısı MobileFun.co.uk, yayımladığı ilk iPhone 6 kılıf görüntüsüyle hem ekran hem de tasarım hususundaki iddiaları doğruladı.

4,7 ve 5,7 inç olmak iki farklı büyüklükte, önceki iPhone'lerden çok daha yüksek çözünürlüklü ekranların entegre edileceği iPhone 6 ailesi, 64-bit destekli özel tasarım işlemcilere sahip Apple A8 yongasından gücünü alacak. 8 MP çözünürlüklü bir kamera sensörü kullanmaya devam edeceği rapor edilen Apple, iSight kamerasını yine çözünürlük yerine donanımsal yeniliklerle iyileştirecek. 4,7 inçlik sürümü iPhone 6 olarak isimlendirmesine kesin gözüyle bakılan Cupertino merkezli teknoloji şirketi, 5,7 inçlik telefon-tablet melezini iPhone ürün ailesi yerine yeni bir cihaz serisi altında tüketiciyle buluşturmayı planlıyor.

Son Apple telefonlarında olduğu gibi yine eylülde satışa çıkacağı ileri sürülen iPhone 6'nın aksine Apple markalı ilk melez telefonun daha sonraki bir tarihte satılmaya başlayacağı belirtiliyor. Ancak aşağıdaki kılıf görüntüsünde yan yana görüntülenen iki cihaza ait aksesuarlar, her ikisinin de aynı dönemde çıkış yapabileceğini gösteriyor.

Kılıfların internete sızan şematiklerle tamamen aynı olduğunu söylemek mümkün. Kamera ve flaş aralığı, fiziksel düğme detayları ve henüz işlevi bilinmeyen cihazın sağ yanında konumlandırılacak düğmenin dahi kılıf üzerinde yer aldığı görülüyor. Yeni iPhone'lerin haziran-temmuz gibi başlayacağı iddia edilen seri üretiminden sonra sızıntıların artarak devam etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 11.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler