iPhone 6'nın aydınlatmalı elma logosu iddiaları kuvvetleniyor

iPhone 6'nın aydınlatmalı elma logosu iddiaları kuvvetleniyor

Yeni Apple telefonunun taşıyacağı kasa tasarımı, aylardır devam eden sızıntılar sayesinde neredeyse tamamen detaylandı. Seri üretiminde montaj aşamasına geçilmeye başlanan cihazın kasasıyla alakalı dikkat çeken bir husus da netlik kazanmaya başladı. Diğer iPhone sürümlerinden farklı olarak arka kasa üzerinde açılmış bir elma logosu taşıyacağı bilinen sekizinci nesil iPhone, muhtemelen aydınlatmalı elma logosunun kullanıldığı ilk telefon olacak.

Firmanın ürün yelpazesindeki birçok cihazda kullanılan aydınlatmalı elma logosunun iPhone 6'da kullanılacağı iddiası, güvenilir sızıntı kaynağı Sonny Dickson tarafından servis edilen iki görüntüyle kuvvetlendi. Kasa üzerindeki logo kesitinin ince plastik bir kaplama ile doldurulduğu kasanın montaja hazır durumda olduğu iddia ediliyor. Beyaz anten kanalları ve logo dışında iPhone 6'nın geri kalan kısmında alüminyum malzeme kullanan Kaliforniyalı üretici, yine altın, gümüş ve uzay girisi renk seçenekleriyle tüketicilerin karşısına çıkacak.

Eylülde satışa sunulacağı ileri sürülen iPhone 6'nın, 4,7 inç 1704 x 960 piksel ekran, 2,0 Ghz çift çekirdekli 64-bit işlemcili Apple A8 yonga, Sony Exmor RS IMX220 CMOS sensör kullanılarak geliştirilen 13 megapiksellik yeni iSight kamera ve 1.810 mAh'lik bir güç ünitesine sahip olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 21.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler