Apple iPhone 5S ve iPhone 5C'nin yeni kasa fotoğrafları

Apple iPhone 5S ve iPhone 5C'nin yeni kasa fotoğrafları


Mobil cihaz üreticileri için donanım parçaları, aksesuar sağlayan tedarikçilere yakın kaynakları olduğunu başarılı sızıntı haberleriyle ortaya koyan Vietnamlı Tinhte.vn sitesi, aksesuar üreticilerine gönderilen Apple'nin yeni nesil akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C'ye ait referans kasaların detaylı görüntülerini yayımladı. iPhone 5C, polikarbonat kasası, iPhone 5 ile neredeyse tamamen aynı boyutuyla önceki neslin yerini alıp ekonomik bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. iPhone 5S ise; yedinci nesil iPhone olarak tanıtılıp tüketicilerin beğenisine sunulacak.

iPhone 5S için aksesuar firmalarına gönderildiği ileri sürülen kasaya ait görüntüler, çift LED flaş yuvasını gözler önüne sererek birkaç ay önceki iddiaları doğruluyor; kasa üzerindeki kamera lensi için ayrılan yuvanın küçülmeye devam edeceği gösteriyor. Kamera ve flaş arasındaki gürültüyü azaltmaya programlı mikrofon için açılan delik dışında arka yüzeyin iPhone 5'den pek farklı olmayacağı tahmin ediliyor.

iPhone 5'in polikarbonat varisi iPhone 5C'nin ahize ızgarasının genişleyip yakınlık sensörünü de içine aldığı belirtiliyor. CDMA destekli iPhone 5 ile aynı model numarasını -A1429- paylaşan bütçe dostu Apple telefonunun iPhone 5S ile birlikte önümüzdeki ay resmen tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. iOS 7 işletim sistemini önyüklü olarak beraberinde getirecek ilk iPhone'ler, iddia edilen seri üretim sorunlarının büyümemesi halinde mevcut planlara uygun bir şekilde Eylül sonu - Ekim başında kademeli olarak dünya genelinde satılmaya başlayacak. Cihazlar piyasaya sürülmeden önce kasaları hakkında bilgi sahibi olabilmek için aşağıdaki görüntülere göz atabilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 10.08.2013
Kaynak: Tinhte.vn

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler