Apple iPad ve iPhone için GamePad üretiyor iddiası

Apple iPad ve iPhone için GamePad üretiyor iddiası

Mobil teknolojinin gelişimi, donanımlarının güçlü hale gelmesiyle birlikte her işimizi kolaylaştıran mobil cihazlar, avuç içi oyun konsollarının satışlarının düşmesinde en büyük faktörlerden biri olurken firmaların kendi ürünleri için hazırladıkları ve daha rahat oyun oynamayı sağlayan aksesuarlarda bunun en güzel örneğini oluşturuyor.

Samsung’un Galaxy S4’ten sonra tanıttığı kendi Gamepad’inden sonra şimdi de Apple için böyle bir iddia atıldı. Dokunmatik ekranlarla oyun oynamanın zorluğu düşünüldüğünde böyle bir iddia hiç de mantıksız değil. Gelen bilgilerse Apple’ın geliştiricilerle Gamepad üretimi için toplantılar yaptığı ve Nisan ayının sonlarında karşımıza çıkacağı.

Henüz konuyla ilgili Apple tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmedi, fakat Apple cihazlarının donanım gücü düşünüldüğünde ve Infinity Blade, Real Racing gibi oyunların grafik performanslarına bakıldığında bunlarla kullanılacak bir gamepad oyun keyfini çok üst noktalara taşıyabilir. Kim bilir belki de bu ürünler avuç içi oyun konsollarının sonu bile olabilir.



Eklenme tarihi: 1.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler