Apple, yanlışlıkla iPad Air 2 ve iPad mini 3'ü ortaya çıkardı

Apple, yanlışlıkla iPad Air 2 ve iPad mini 3'ü ortaya çıkardı

Cupertino'daki yeni tanıtımına saatler kalan Apple, sızıntı kaynaklarının yapamadığını kendi becerdi ve bu seneki iki tablet modelini resmen ortaya çıkardı. Kısa süre önce iTunes' teki resmi iOS 8 kullanım kılavuzunu güncelleyen firma, kılavuz sayfasında paylaştığı ekran görüntüleri ile istemeden de olsa yeni iPad modellerini gün yüzüne çıkardı.

iPad Air 2 ve iPad mini 3 olarak adlandırılacağı kesinleşen tabletler, ilk kez geçen sene iPhone 5s ile çıkış yapan TouchID biyometrik sensörünü beraberinde getiriyor. Daha yüksek bir çözünürlük standardına geçiş yapacak olan 2014 model iPad serisi tabletler, mevcut cihazlara eşlik eden kasa tasarımının yenilenmiş halini kullanıyor olacak. Daha ince ve muhtemelen daha hafif dizayn edilen iPad Air 2 ve iPad mini 3, iPhone 6'lara güç veren A8 yongasının daha hızlı ve üst model GPU'lu Apple A8X sürümüne sahip olacak.

Yeni iPad tablet bilgisayarlarıyla birlikte iOS 8.1 işletim sistemi güncellemesi de nihai sürüme ulaşmış olacak. Detaylarının bu akşam açıklanması beklenen iOS 8'in ilk büyük yükseltmesi, Apple Pay servisinin de hizmete sunulması anlamına geliyor. Daha fazlasi için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 16.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler