Apple iOS Jailbreak hakkında uyarıyor

Apple iOS Jailbreak hakkında uyarıyor

Apple geçtiğimiz gün yayınlanan ve iOS işletim sistemine tamamen hakim olmanızı sağlayan evasiOn Jailbreak hakkında kullanıcılarını kendi sitesinden yaptığı açıklamayla uyardı. Uyarısında özellikle bu yazılımların yasal olmadığının altını çizen Apple, iOS işletim sisteminin Phone, iPad ve iPod Touch’lar için en iyi şekilde yapılandırıldığını belirtiyor. Bu tarz yazılımların ise bu yapılandırmaya zararı olduğuna dikkat çekiyor.


Apple Jailbreak sonra cihazınızda oluşacak sorunları da belli başlıklar altında açıklamış. Açıklamada durulan sorunlar cihazınızın donması, uygulamaların aniden kapanması ve veri kaybına neden olabilecek kararsız durumlar, cihazın güvenliğini tehdit eden ve bilgilerinize ulaşılmasına neden olan problemler, pil ömrünün kısalması, ses ya da data ulaşımda yaşanan problemler sonrası kalitesiz iletişim bunlardan bazıları. Jailbreak işleminin hali hazırda gelen uygulamalar olan mesaj, hava durumu gibi uygulamaları da bozacağını belirten Apple, güncellemelerinde bu cihazlar tarafından alınamayacağını belirtti.

Apple, bu işlemler sonrası cihazın garanti kapsamı dışında kalacağını da sözlerine eklerken, tek taraflı servis kısıtlamasına gidebileceği uyarısında da bulundu.



Eklenme tarihi: 6.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler