iOS 9.3.2 güncellemesi tüm cihaz sahipleri için dağıtılmaya başladı

iOS 9.3.2 güncellemesi tüm cihaz sahipleri için dağıtılmaya başladı

Apple, nisanda test çalışmalarına başladığı iOS 9.3 sürümünün ikinci alt sürüm güncellemesini bugün tüm cihaz sahipleri için yayımladı. Önümüzdeki ay tanıtılacak olan iOS 10 öncesi mobil ekosistemin alacağı son güncelleme olan yazılım, bazı küçük sorunları çözmek üzere geliştiriliyordu.

Yaklaşık 90 megabayt büyüklüğünde bir OTA paketiyle gelen iOS 9.3.2, aynı anda hem düşük güç tüketim modu hem de Night Shift özelliğinin kullanılabilmesine imkan tanıyor. iPhone SE'de Bluetooth aksesuarlarının yaşadığı düşük ses kalitesine de çözüm olacağı belirtilen yükseltme, son verilere göre ekosistemde yüzde 84 paya sahip olan iOS 9'un ilerleyişini biraz daha hızlandırmış olacak.

Kaliforniyalı teknoloji devi, gelecek ay WWDC 2016'da sergileyeceği iOS 10 güncelleştirmesini genel beta programı kapsamında isteyen cihaz sahipleri tarafından test edilebilecek şekilde indirmeye sunacak. Bu yüzden yeni sürüme geçmeden önce dönem dönem ciddi sorunlarla karşılaşan iOS 9'u mükemmelleştirmek için çaba sarf ediyor. Aylar süren geliştirme çalışmaları neticesinde iOS 9.3'te de önemli problemlerle karşılaşan tüketicilerin bu sene iOS 10'a geçmeden önce çok daha tedbirli davranacağı kesin.



Eklenme tarihi: 16.05.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler