iOS 8.4 güncellemesi ve Apple Music servisi resmen yayımlandı

iOS 8.4 güncellemesi ve Apple Music servisi resmen yayımlandı

Nisan ayından bu yana geliştiricilere yönelik deneme sürümleriyle test edilen iOS 8.4 güncellemesi, Apple'nin son kullanıcıyla buluşturduğu dördüncü büyük iOS 8 yükseltmesi olarak bugün yayımlandı. Sene içerisinde Apple Pay, Apple Watch gibi servislerin kullanıma alınmasını sağlayan iOS 8 güncellemelerinden sonuncusu, Apple Music adlı çevrimiçi müzik hizmetini Apple cihaz sahiplerinin beğenisine sundu.

218 MB büyüklüğünde bir OTA paketiyle dağıtımı gerçekleştirilen iOS 8.4 güncellemesi, beraberinde tamamen yenilenmiş bir Müzik uygulaması getiriyor. Aynı zamanda Apple Music servisine erişim sağlayan bu uygulamadan üç ay boyunca firmanın yeni hizmetini ücretsiz olarak kullanmak mümkün. Ücretsiz dönem sona erdikten sonra aylık 9,99 ₺ ücretle Apple Music'e özel Beats 1 radyosu ve binlerce şarkı, albüm ve özel yayına erişilebilecek.

Apple Music dışında iBooks uygulamasına sesli kitap indirme, dinleme yetisi kazandıran güncelleme, geçtiğimiz günlerde gündeme oturan belirli karekterlerden oluşan bir mesajın iOS cihazlara yaşattığı garip kapanıp açılma sorunu, silinen Apple Watch uygulamalarının yeniden yüklenmesi ve GPS aksesuarlarının konum bilgisi paylaşamamasıyla alakalı başlıca sıkıntılara çözüm getiriyor.

iOS 8 sürüm ailesinin son büyük güncellemesi olan iOS 8.4'ü cihazınıza yükledikten sonra Apple Music hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. iOS 9 dışında bu servise erişim imkanı tanıyan tek sürüm iOS 8.4 olacak. Apple'nin merakla beklenen müzik uygulamasını iOS'un yanı sıra sonbaharda Android kullanıcıları da tecrübe edebilecek.



Eklenme tarihi: 30.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler