iOS 8.3 versiyonu ilk deneme sürümüyle dağıtılmaya başladı

iOS 8.3 versiyonu ilk deneme sürümüyle dağıtılmaya başladı

iOS 8.1 ile Apple Pay, iOS 8.2 ile de Apple Watch akıllı saatini iOS platformuna entegre eden Apple, sonraki büyük güncellemesi için şimdiden kolları sıvadı. iOS geliştiricileri için bugün 12F5027d yapı numaralı 8.3 sürüm yükseltmesini dağıtmaya başlayan şirket, üçüncü büyük iOS 8 yazılım güncelleştirmesiyle CarPlay fonksiyonlarına odaklanacak.

Tıpkı aylar önce 9to5Mac.com editörü Mark Gurman tarafından bildirildiği gibi 8.2 ve 8.3 versiyonlarını dağıtıma hazırlayan Apple'nin iOS 8.3 ile CarPlay destekli otomobillerle iPhone arasında kablosuz bağlantı kurma fonksiyonunu müşterileriyle buluşturacak. Bununla birlikte beta 1 sürümünde fark edilen diğer yenilikler şöyle; kolaylaştırılmış iki kademeli Google hesabı oturum açma mekanizması, yenilenen emoji seçme ekranı. iCloud Fotoğraf Arşivi özelliğinde de beta damgasını kaldırarak servisin stabil sürüme ulaştığını netleştiren Apple, geçtiğimiz iki hafta sırasıyla iOS 8.1.3 ve iOS 8.2 beta 5 sürümlerini yayımlamıştı.

Şuan üç büyük iOS 8 alt sürümü için geliştirme çalışmaları yürüten Cupertino merkezli teknoloji şirketi, iOS 8.2'nin ilk stabil dağıtımını mart ayında gerçekleştirecek. iOS 8.3'ün ise, baharda final seviyeye ulaşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler