iOS 8.1 çıkış tarihi resmen açıklandı

iOS 8.1 çıkış tarihi resmen açıklandı

Geçtiğimiz haftalarda iki deneme sürümü geliştiricilerin kullanımına sunulan iOS 8 işletim sisteminin ilk büyük güncellemesi, Apple'nin bugünkü Cupertino etkinliğinde resmen detaylandırıldı. Platform güncellemesinin ilk tanıtımında bahsedilen bazı özellikler, iOS 8.1 ile kullanıcılara ulaştırılmış olacak.

Son bir ayda 500 bankayla daha anlaşmayı başaran Apple, dijital ödeme sistemi Apple Pay'ı önümüzdeki pazartesi ekonomi dünyasına armağan edecek. Tüketicilerin her zaman yanlarında gezdirdikleri telefonlarıyla temassız alışveriş yapabilmesini sağlayacak olan bu hizmet, NFC teknolojisini taban alıyor ve yıllardır birçok farklı firma tarafından kullanılıyor. Ancak Kaliforniyalı üreticinin piyasaya atılması sonrası bu ödeme yönteminde olağanüstü bir yükseliş meydana geleceği ve Apple'nin çok geçmeden dijital ödemede liderliğe doğru süzüleceği tahmin ediliyor.

iCloud Photo Library ve iOS 8.0 ile değiştirilen eski galeri gezinme metodu da 8.1 sürümüne eşlik eden yenilikler arasında yer alıyor. 20 Ekim'de dağıtımı başlayacak olan güncellemeye dair daha fazla detayı daģıtım günü bizden öğrenebileceksiniz.



Eklenme tarihi: 16.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler