iOS 8.1.2 güncellemesi yayımlandı

iOS 8.1.2 güncellemesi yayımlandı

Apple, üç hafta önce yayımladığı iOS 8.1.1 yazılım güncelleştirmesiyle iPhone 4S ve iPad 2'nin performansını artırmaya çalışmıştı. Pek başarılı olduğu düşünülmeyen iOS 8.1 sürüm ailesinin ilk alt versiyonuna bugün ikinci bir yükseltme katıldı. iOS 8.1.2 adını verdiği yeni yazılımını bugün kullanıcılarıyla buluşturmaya başlayan firma, yine küçük bir sıkıntıya derman olmak üzere hazırlanmış küçük bir yazılım paketini indirmeye sundu.

28 megabayt büyüklüğündeki OTA paketi, beraberinde 12B440 yapı numaralı iOS 8.1.2 versiyonunu getiriyor. iTunes'ten satın alınan zil seslerinin cihazdan silinmesine yol açan sıkıntıyı çözdüğü bildirilen bu güncelleme, tüm iOS 8 uyumlu iPhone, iPad ve iPod modelleri için indirilebilir durumda. Yazılımın güvenlik kanadıyla alakalı düzenlemeler de yaptığını ifade eden Apple, aslında yazılım geliştirme faaliyetlerini sonraki büyük iOS 8 yükseltmesi üzerinde sürdürüyor.

Merakla beklenen akıllı saat Apple Watch ile birlikte yayımlanması beklenen 8.2 versiyonu, iOS 8.1'de Apple Pay odaklı çalışan şirketin Watch temelli düzenlemelerini içerecek. iOS 8.2 güncellemesinin 2015 ilk çeyreğinde dağıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 9.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler