Apple iOS 7 daha sade ve daha kullanışlı olacak

Apple iOS 7 daha sade ve daha kullanışlı olacak

Apple hakkında birbiri ardına çıkan tahminler biraz durulmuşken herkesin merakla beklediği ve Apple’ın bir sır gibi sakladığı iOS 7 ile ilgili yeni tahminler ortaya atılıyor.

Gelen son iddialar iOS 7’nin daha sade ve basit bir arayüze sahip olacağı yönünde olurken, ön yüklü simegeler, araç çubukları, sekme çubukları eskiye göre farklı tasarımlarla karşımıza çıkacak. Kullanıcıların ekran üzerlerinde kullanabilecekleri yeni Widget’lar da iOS 7’de kendine yer bulacak. Yeni menüler de yine iOS 7 için ortaya atılan iddialar arasında. Renk olarak ise iOS 7’nin daha mat olacağı ve parlaklıktan vazgeçileceği belirtiliyor.

Apple, yeni arayüz ve işletim sistemine ait bilgilerin dışarı sızmaması için işini gerçekten çok sıkı tutuyor. O yüzden bu bilgiler genellikle iOS 7 için güncellenen Apple uygulamalarından yola çıkılarak ortaya atılıyor. Açıkçası iOS 7’de bizi nelerin beklediğini herkes gibi bizde çok merak ediyoruz. Bakalım 10 ile 14 Haziran arasında düzenlenecek WWDC 2013 etkinliğinde tanıtılması beklenen iOS 7 ve yeni iPhone’da Apple ortaya neler çıkartacak.



Eklenme tarihi: 30.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler