Apple iOS 7.1 beta 4 yayımlandı

Apple iOS 7.1 beta 4 yayımlandı

Şimdiye kadar yaklaşık üç haftalık periyotlarla dağıtıma sunulan iOS 7.1 işletim sistemi güncellemesinin deneme sürümlerine son dağıtımdan iki hafta sonra yeni bir yazılım daha eklendi. Apple, ocak ayının başında çıkış yapan iOS 7.1 beta 3'den sonraki beta paketini indirmeye sundu. Yine yaklaşık 100 megabayt büyüklüğünde bir paket olarak sunulan güncelleme, 11D5134c yapı numarasını beraberinde getiriyor.



Önemli kullanıcı arayüzü yeniliklerini bünyesinde barındıran iOS 7.1 beta 3'ün aksine ekran kilidi ve kapatmak için kaydırma animasyonunda ufak çaplı bir düzenleme ve daha saydam renklere sahip Fotoğraf uygulama simgesi dışında henüz görsel güncellemeleri tespit edilmemiş olan iOS 7.1 beta 4, iPad'lere 62,4 MB'lik bir paketle dağıtılıyor ve önceki beta sürümüyle iPhone için sunulan Siri için yeni İngiliz kadın sesi seçeneğini tabletlere getiriyor.

Güncellemeyi önceki iOS 7.1 deneme sürümlerinin yüklü olduğu iPhone, iPad ve iPod touch modelleri OTA yoluyla alacaklar. Diğer kullanıcıların en erken önümüzdeki ayın sonlarına doğru dağıtıma çıkacak stabil iOS 7.1 versiyonunu beklemesi gerekiyor.



Eklenme tarihi: 20.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler