iOS 7.1.1 güncellemesi yayımlandı

iOS 7.1.1 güncellemesi yayımlandı

İlk büyük iOS 7 güncellemesini geçtiğimiz ay kullanıcılarıyla buluşturan Apple, bugün yeni bir alt sürüm güncellemesi daha yayımladı. Bir dizi yazılım iyilleştirmeleri ve sorun çözümlerini beraberinde getiren yükseltme, iOS 7 destekli tüm iPhone, iPad ve iPod touch modellerini kapsıyor.

11d201 yapı numaralı iOS 7.1.1 güncellemesi, boyutları 15 MB ile 265 MB arasında değişen OTA paketleri halinde cihaz sahiplerine ulaştırılıyor. Son birkaç güncellemede olduğu gibi iPhone 5s'deki TouchID biyometrik sensörüyle alakalı iyileştirmelerin yer aldığı 7.1.1 sonrası parmak izi okuma işlemi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Bununla birlikte sanal klavyenin tepki verme süresine etki eden bir sorun ve VoiceOver erişilebilirlik fonksiyonu aktifken Bluetooth klavye kullanımı sırasında yaşanan sıkıntıyı giderecek çözümler bu güncellemenin yapısında barındırdığı diğer yenilikler arasında.

Safari tarayıcısına .photo, .camera gibi alan adları desteği de getiren iOS 7.1.1, iPhone 4 ve üstü, iPad 2 ve üstü, iPod touch 5 kullanıcıları için kısa süre önce dağıtılmaya başladı. Güncellemeyi cihazın yazılım güncellemeleri menüsünden veyahut iTunes programı üzerinden yükleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler