iOS 10.3.2 güncellemesi yayımlandı

iOS 10.3.2 güncellemesi yayımlandı

Mart sonunda deneme sürümü çalışmaları başlayan iOS 10.3.2 işletim sistemi güncellemesi resmen stabil seviyeye ulaştı. Final sürümün dağıtımını kısa süre önce onaylayan Apple, yeni iOS güncellemesiyle tespit edilen çok sayıda güvenlik sorununu çözüyor.

Apple'nin 5-9 Haziran tarihlerinde San Jose şehrinde düzenleyeceği WWDC 2017 geliştirici konferansı öncesi son güncelleme dağıtımı gerçekleşti. 32-bit cihazlar için yazılım desteğinin son bulacağı iOS 10 sürümünü en iyi vaziyete getirmek için çalışan firma, 10.3.2 ile bu çalışmanın güvenlik problemleri bölümüne ağırlık vermiş. Yeni alt sürümlerin geliştirilmesi halinde yeni özellikler ve arayüz düzenlemeleri yerine genel yazılım sorunları ve güvenliğe ağırlık verilmeye devam edecek.

Hazirandaki konferansta iOS 11 sürümünün ilk detayları paylaşılacak. Bu yüzden beta programının yaz döneminde yeni güncellemeye odaklanması bekleniyor. Sadece 64-bit cihazların istifade edebileceği yeni iOS 11 sonbaharda ilk stabil güncelleme dağıtımına çıkacak.



Eklenme tarihi: 16.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler