Apple iki yeni iPhone ile gelecek iddiası

Apple iki yeni iPhone ile gelecek iddiası

2013’ün merak edilen telefonları bir bir vitrinlerdeki yerini alırken, sektörün baş rol oyuncularından Apple tarafından her sene olduğu gibi ilk çeyrek sürecinde herhangi bir ses seda çıkmıyor. Çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten firmayla ilgili dedikodulara ve tahminlere ise her gün yenileri ekleniyor.

Son tahminlerden biri de Apple’ın altı ay içerisinde iki yeni iPhone tanıtacağını söyleyen Gene Munster’den geliyor. Piper Jaffray Yatırım Bankası analistlerinden olan Gene Munster, ilk iPhone’un WWDC 2013 etkinlikleri ile beraber Haziran ayının başında tanıtılacağını, ikinci iPhone’nun ise ucuz iPhone olarak sürekli haberlerde gündeme gelen model olarak Eylül ayında tanıtılacağını söyledi.

7. Nesil iPhone için güçlü donanım ve kamera performansı beklediklerini belirten Munster, ucuz iPhone’un ise büyümekte olan pazarlar için önemli olduğunu ve Tim Cook’un yaptığı açıklamaların Apple’ın bu konuda bir çalışma içinde olduğunu gösterdiğini söyledi.

Süreç içerisinde daha bir sürü iddia ile karşılaşacağımız gerçek. Bu tahminler içerisinde bakalım hangileri gerçek çıkacak. Bekleyip göreceğiz.



Eklenme tarihi: 28.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler