Apple CEO’su Tim Cook’dan önemli açıklamalar

Apple CEO’su Tim Cook’dan önemli açıklamalar

iPhone ve iPad gibi mobil dünyanın lider ürünlerini hayatımıza kazandıran Apple’ın CEO’su Tim Cook, 2013’ün ilk çeyreğinin değerlendirildiği konferansta son zamanlarda Apple ile ilgili çıkan dedikodulara cevap verdi.

Tim Cook’un telekonferans aracılığı ile cevapladığı sorular arasında, büyük ekranlı Apple, yeni ürünler ve son zamanlarda artan Çin ziyaretleriyle ilgili ipuçları bulunuyor.

Cook, yeni ürünlerini inanılmaz olarak değerlendirirken Çin için yapılan ziyaretleri oradaki Pazar payına bağlıyor ve Çin’de daha fazla Apple Store açmak için çalışmalar yaptıklarını belirtiyor. Büyük ekranlı iPhone sorusuna ise, 4 inçlik retina ekranla piyasadaki en iyi ürün olduklarını ve doğru ekranı bulmak için çok çalıştıklarını belirtirken, bunun doğru seçim olduğunu sözlerine ekliyor.


Son zamanlarda üretimle ilgili düşürüldüğü dedikodularına da cevap veren Apple CEO’su, bunun değerlendirilmesinin yanlış yapıldığını, bunun şirket içerisinde ne anlama geldiğinin yorumlanmasının imkansız olduğunu söylüyor. Apple TV’nin de önemli bir konu olduğuna değinen Tim Cook aslında merakları gidermek yerine bizleri ve teknoloji meraklılarını daha çok heyecanlandırarak birçok soruyu da ucu açık bir şekilde cevapsız bırakıyor.

Geçtiğimiz sene son çeyrek mali sonuçları da açıklanan Apple şirketinin 13.1 milyar dolar kâr ettiğini ve gelirlerin 54,5 milyar dolara ulaştığını da haberimizi bitirirken ayrıca belirtelim.





Eklenme tarihi: 24.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler