Apple 12.9 inç iPad hazırlıyor iddiası

Apple 12.9 inç iPad hazırlıyor iddiası

Apple ve yeni ürünleri hakkında ortaya çıkan iddiaların ardı arkası kesilmezken bazen beklenenlerden çok farklı söylentiler de ortaya çıkmıyor değil. İşte bu söylentilerden biri de Güney Koreli ETNews sitesi tarafından ortaya atılan 12..9 inç boyutunda bir iPad iddiası.

Kaynaklarından edindiği bilgiyi teknoloji meraklılarıyla paylaşan site Apple’ın, Ultrabook’larla başlayan ince dizüstü bilgisayar trendine 12.9 inçlik bir iPad ile cevap vereceğini ve bunun için hazırlıklar yaptığını iddia ediyor. Donanımı, işletim sistemi ve nasıl olacağı hakkında hiçbir bilgi bulunmayan yeni iPad’in 2014 yılında vitrinlerdeki yerini alacağı, belirtilirken yazılım konusunda da bu cihaza özel değişiklikler yapılacağı iddialarda yer alıyor.

İddiada yer alan diğer bir ifade ise Apple’ın büyük tabletinden OS X işletim sisteminin özel dokunmatik bir versiyonunu sunacağı söylense de bu ihtimal de yine bir öngörüden öte değil. Açıkçası böyle bir iPad nasıl olur, nerelerde kullanılabilir ve yapısı itibariyle fiyat kullanım oranı ne derecede tüketici dostu olur tartışılır, fakat bilinen bir gerçek ise böyle bir tabletin birçok Apple fanını heyecanlandıracağı.



Eklenme tarihi: 31.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler