Angry Birds Avea Mobil Ödeme ile Marka Cadde’de

Angry Birds Avea Mobil Ödeme ile Marka Cadde’de

Müşterilerine hayatın her alanında avantajlar sunan Avea, cazip tekliflerine hız kesmeden devam ediyor. Avealılar, Mobil Ödeme servisini kullanarak dünyaca ünlü Angry Birds oyunu temalı iPhone 4 kılıflarını %40 indirimli olarak satın alabiliyorlar. Avea ve MarkaCadde.com ile yapılan işbirliği ile dünyaca ünlü Angry Birds oyunu karakterlerinin yer aldığı iPhone 4 kılıfları Avea Mobil Ödeme ile %40 indirimli sunuluyor.

Mobil Ödemeye özel fiyat, ücretsiz kargo
Bu avantajdan yararlanmak için öncelikle mesajınızın başına CADDE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, Sarı Kuş için SARIKUS, Kırmızı Kuş için KIRMIZIKUS, Yeşil Domuz için ise PIGKING yazıp, aralarında birer boşluk bırakarak Adınızı, Soyadınızı ve Adresinizi yazıp 8044’e göndermeniz yeterli. Mesajı gönderen Avea’lılar, seçtikleri iPhone 4 kılıflarına KDV ve kargo bedeli dahil Avea Mobil Ödeme’ye özel 29,9 TL karşılığı sahip olabiliyorlar.

Örnek: CADDE SARIKUS SENEM ALKAN AHMETREISCAD.SELMANIPAKSK.NO:8/3MERKEZKUTAHYA

Ücret hattınızdaki krediden düşüyor
Avea Mobil Ödeme ile yapılan alışverişlerde tutar faturasız hatlarda TL bakiyesinden düşülürken, faturalı hatlarda abonelerin faturasına yansıtılıyor.

Angry Birds iPhone Kılıfları Marka Cadde’de



Eklenme tarihi: 13.06.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler