iOS için Android Wear desteği görüntülendi

iOS için Android Wear desteği görüntülendi

Bir geliştiricinin Android 4.4w kodlarını kurcalarken fark ettiği Android Wear için iOS desteği bir kez daha doğrulandı. Google'nin inkar etmediği bu mühim platform desteği, The Verge sitesinin özel haberiyle yeniden masaya yatırıldı. LG G Watch R üzerinde görülen FaceTime çağrısına dair uyarıyla ilk görüntülü delili ortaya çıkan iOS destekli Android Wear, halihazırda aktif bir şekilde test ediliyor.

Tıpkı Apple Watch gibi yardımcı bir uygulama üzerinden iPhone ile iletişim gerçekleştiren Android saatler, uyarı görüntüleme ve Google Now bilgi kartlarıyla cihaz sahibini bilgilendirme gibi basit işlevleri yerine getirebiliyor. Bir Android telefon ile saatin eşitlenmesiyle kazanılan tüm fonksiyonlara sahip olmasa da iPhone kullanıcıları, Android Wear saatlerin temel yetilerinden istifade edebilecek.

Ne zaman resmiyet kazanacağı ya da Apple tarafından kabul edilip edilmeyeceği bilinmeyen Android Wear için iOS desteği, şimdilik deneme sürecinde test edilmeye devam ediyor. 28-29 Mayıs tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek olan Google I/O 2015 geliştirici konferansında bu durum hakkında daha fazla detay paylaşılacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 10.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler