Android ve iOS için Beach Buggy Blitz oyunu ile keyifli dakikalar sizi bekliyor

Android ve iOS için Beach Buggy Blitz oyunu ile keyifli dakikalar sizi bekliyor

Uygulama mağazalarında akıllı telefonlar için birbirinden farklı oyunlar yer alırken biz size bugün Google Play Store tarafından en iyi geliştiri seçilen Vecktor Unit firmasının tek ücretsiz oyunu olan Beach Buggy Blitz’i tanıtacağız.


Grafikleri çok başarılı bir şekilde yapılandırılmış oyun adada geçen bir yarış oyunu. İlk girdiğinizde zaten grafikleri ile farkını koyan oyunu isterseniz dokunarak isterseniz de hareket sensörleri ile oynayabiliyorsunuz. Grafikleri ayarlayarak oyunun kalitesini istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. Böylece telefonunuzun donanım gücüne bağlı olarak herhangi bir sorun yaşanmasının da önüne geçiyorsunuz.


Oyunun menüleri sade ve anlaşılır şekilde tasarlanırken müzikte gayet güzel. Oyuna başladıktan sonra yapmanız gereken yarış içerisinde bir sonraki kontrol noktasına verilen süre dolmadan ulaşmak. Bu sırada tabii ki karşınıza çıkan altınları altınları da almanız gerekiyor. Bu topladığınız altınlarla arabanızı geliştirebilir, farklı araçlar satın alabilirsiniz. Oyun içerisindeki nesnelere çarparak parçalayabilirsiniz fakat bu sizi yavaşlatıyor.



Oyun bütünüyle bakıldığında gerçekten geliştiricisinin en iyi ünvanını boşuna hak etmediğinin güzel bir örneği. Sizde keyifli vakit geçirmek için oyunu Andorid işletim sistemine sahip cihazlar için buradan, iOS içinse buradan indirebilirsiniz



Eklenme tarihi: 16.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler