Android Uygulaması İBB CepTrafik yayında

Android Uygulaması İBB CepTrafik yayında

İstanbul’da yaşamanın en büyük sıkıntılarından biri şüphesiz ki trafiktir. Sabah yola çıkacağınız saati ne kadar iyi ayarlasanız da ulaşmak istediğiniz yere varacağınız saat hiç de istediğiniz gibi olmayabilir. Bunun için hangi yoldan gidilmeli, nerede trafik sıkışıktır gibi bilgilere ulaşmanız ise bu süreyi kısaltmada en büyük yardımcınız olacak.


İBB CepTrafik ile işte bu sorulara cevap bulmanız artık daha kolay. Bir süredir iOS işletim sisteminde yayında olan uygulama artık Android işletim sistemine sahip cep telefonları için de Google Play mağazasında sunuldu. Uygulama ile İstanbul haritası üzerinde hangi yollarda trafiğin yoğun olduğunu, kaza ve yol durumları ile ilgili anlık bilgileri, İspark ve İDO noktaları gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Uygulama cihazınızdaki GPS ile birlikte çalışarak sizin bulunduğunuz konumu da harita üzerinde göstererek bilgileri daha iyi analiz etmenizi sağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından analiz edilen bilgileri anında akıllı telefonunuzun ekranına taşıyan uygulamayı ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 19.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler