Android işletim sistemi kullanan Nokia ister misiniz?

Android işletim sistemi kullanan Nokia ister misiniz?

Android işletim sistemi ve iOS’un akıllı telefonlarla birlikte pazarda liderliği kazanmasıyla günden güne güç kaybeden ve geçtiğimiz sene önemli bir düşüş yaşayan Nokia, Microsoft ile anlaşmasından sonra çıkarttığı yeni telefonlarıyla sene sonuna doğru biraz toparlansa da bütün umutlarını bu seneye taşımıştı.


Nokia’nın CEO’su Stephen Elop ise İspanya’da El Pais’e verdiği röportajda kafaları karıştırdı. Kendisine Android tabanlı bir Nokia telefon çıkartabilir misiniz sorusu sorulduğunda Elop, şu anda Windows Phone kullandıklarını belirtirken, mevcut pazar içerisinde bir sonraki adımı da düşündüklerini belirtti. HTML 5 gibi gelişen yeni teknolojilerin platformları bağımsız hale getirdiğini de sözlerine ekleyen Elop, şimdilik Microsoft ile devam eden süreçten memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Birçok Nokia kullanıcısının mutlaka aklından Android işletim sistemine sahip bir cihaz geçmiştir. Nokia’nın şimdilik böyle bir düşüncesi olmasa da, ilerde her şeyin olabileceğinin yanıtını ise bu haberde bir nebze olsun hepimiz almış oluyoruz.



Eklenme tarihi: 8.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler