Android için TED uygulaması ile konferanslar cebinizde

Android için TED uygulaması ile konferanslar cebinizde

Akıllı telefonlar için yapılan birçok uygulama mevcut, fakat bunlar arasında eğitim ve gelişim için yapılan uygulamalar gerçekten kısıtlı. Bu tarz uygulamalardan birçoğu ise ücretli olarak hizmet veriyor.


Şimdi bahsedeceğimiz uygulama ise gerçekten Android işletim sistemi içerisindeki en iyi uygulamalardan biri. TED uygulaması, içinde birçok ünlü düşünürün, profesörün video konferanslarının olduğu ve izlenebildiği bir uygulama. TED oluşumu zaten kar amacı gütmeden dünyada teknoloji, girişimcilik, eğlence, bilim gibi konularda beli zamanlarda organizasyonlar düzenleyen bir topluluk.


Uygulamada işte bu organizasyonlardaki farklı konuşmacıların videolarına ulaşabiliyor ve izleyebiliyorsunuz. Üstelik 1200’e varan bu konuşmaların yaklaşık 1100 tanesinde Türkçe altyazı da mevcut. Aynı zamanda uygulamanın tasarımı ve arayüzü de gerçekten çok başarılı. İstediğiniz videoları sık kullanılan bölümüne ekleyebilir, isterseniz daha sonra izlemek için indirebilirsiniz.



Uygulamanın özellikle ücretsiz olduğunu vurgulayarak, Google Play mağazası tarafından 2012’nin en iyi uygulamaları arasında gösterilen uygulamayı buradan indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler