Android için en güzel yılbaşı uygulamaları

Android için en güzel yılbaşı uygulamaları

Mobil dünya için hareketli ve birçok açıdan yeniliklerle dolu bir yılı geride bırakırken, yaklaşan yılbaşı öncesi tıpkı bizim gibi mobil cihazlarımızda yeni yıl için kendini süslüyor. Özellikle uygulama mağazalarındaki uygulamalar yeni güncellemelerle yılbaşı temalarına bürünürken, yine yılbaşı için farklı farklı uygulamalar da marketlerdeki yerini alıyor. Biz de en güzel yılbaşı uygulamalarını sizin için seçtik.


Sizinle ilk olarak tanıştıracağımız uygulama 100 Christmas Gifts. Noel baba ile birlikte bulmacalarını çözdüğünüz uygulamayı bu adresten indirebilir ve ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.


Uygulama marketlerinde duvar kağıtları ile ilgili bir çok seçenek mevcut. Yılbaşı içinde yeni yeni duvar kağıtları uygulama marketlerindeki yerini alırken bunlardan en popüleri ise Christmas Tree Live Wallpaper. İstediğini gibi şekillendirebildiğiniz Noel ağacınızı telefonunuzun arka planına yerleştiren uygulamaya bu adresten ulaşabilirsiniz.


Şimdi bahsedeceğimiz uygulama ise aslında hepimizin çok yakından tanıdığı, sesimizi şirin şekilde taklit eden Talking Tom Cat uygulamasının bir benzeri olan Talking Santa Meets Ginger. Telefonu sallayarak ya da ekrana dokunarak sesinizi taklit eden uygulamanın ücretsiz sürümünü bu adresten indirebilirsiniz.


Şimdiki uygulamamız ise yine bir duvar kağıdı, fakat bu uygulamamız sizin yerinize yeni yıla ne kadar olduğunu hesaplayarak bunu hareketli bir şekilde telefonunuzun duvar kağıdı yapıyor. 3D Christmas Live Wallpaper isimli uygulamayı tıklayarak tıklayarak indirebilirsiniz.


Sizin seçtiğimiz son uygulamamız ise mutlaka kendileri ile daha önce oyun olarak olmasa da bir yerlerde sesini duyduğunuz ya da oyuncakların gördüğünüzü Angry Birds’ün yılbaşı için özel versiyonu olan Angry Birds Seasons: Winter Wonderham. Bu eğlenceli ama bir o kadar kızgın kuşlarla tanışmadıysanız eğer buraya tıklayarak kendilerine domuz avında yardımcı olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler