Anahtarı alanın yüzü gülüyor

Anahtarı alanın yüzü gülüyor

Turkcell Anahtar kampanyası 2.çekiliş sonuçlarını geçen hafta yayınlamıştık. İşte dün akşam televizyonda gösterilen programla ev ve araba sahipleri anahtarlarını aldılar. Bir mesaj göndererek ev veya araba sahibi olan aboneler, kazandıklarını öğrendikleri anı ve mutluluklarını dile getirdiler. BMW 3.16i modelinin fiyatı 70.000 YTL'den başlıyor. Bahçeşehir'deki evin fiyatı ise yaklaşık 400.000 YTL. Ev, tanıtımlarda görüldüğü gibi eşyalı olarak değil boş olarak veriliyor. Ev ve araba için Turkcell vergilerin neredeyse tümünü karşılıyor. Anahtar kampanyasına 2.Çekilişle birlikte toplam 6.405.708 kişi katılmıştır.Evler ve arabalar sahiplerini buldu

Turkcell Anahtar Kampanyası 3.Çekiliş sonuçları için tıklayınız…

Kampanyanın son dönem katılımı 19.08.2007 tarihinde sona erdi. Bu tarihe kadar katılım mesajı gönderenler son çekilişe katılma hakkı kazandılar. 27.08.2007 tarihinde 3.Çekiliş sonuçlarını yine Mobiletişim'de okuyabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Anahtar kampanyası hakkında en çok merak edilen sorulan sorular için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 21.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler