Anadolu’daki iş adamları Cebit’te

Anadolu’daki iş adamları Cebit’te

CeBIT Bilişim Eurasia, rekabette fark yaratmak isteyen Anadolulu girişimcileri özel bir programla Bilişim'in kalbine taşıyacak. Ücretsiz ulaşım, konaklama ve fuarı rehber eşliğinde ziyaret etme olanağı sunulan program, 19 ilin sanayi, ticaret odaları ve organize sanayi bölgesi müdürlüklerinin iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

HTC G1Tüm giderleri Cebit karşılayacak
CeBIT Bilişim Eurasia; sanayi, ticaret odası ve organize sanayi bölgesi iş birlikleriyle düzenlenen organize turlarla, Türkiye'nin dört bir yanından iş heyetlerini ağırlayacak. 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde, Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia, Anadolulu sanayici ve iş adamlarına özel ulaşım, ziyaret, bilgi alma ve iş geliştirme fırsatları sunuyor.bTürk girişimcilerinin küresel rekabetin güçlü birer oyuncusu olmalarını desteklemek üzere geliştirilen program kapsamında, Anadolu'dan gelecek heyetler iki farklı yapıda ele alınacak.

Patronlar için özel program
Yalnızca şirket sahibi, ortağı ve tepe yöneticilerine özel olarak oluşturacak tur için belirlenen sekiz il şöyle sıralanıyor: Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun. Bu programla fuarı ziyaret edecek heyetler, TÜBİSAD tarafından özel bir iş merkezinde ağırlanacak ve kendi işlerinde kullanabilecekleri teknolojiler hakkında bilgi verilecek.

18 ilden "profesyoneller" bekleniyor
Birim yöneticileri ve uzmanlarının katılımına açık program kapsamında ziyaretçi olmak isteyenler ise, bulundukları ilin sanayi ve ticaret odaları ile organize sanayi bölgesi müdürlüklerince planlanıyor. Bu program kapsamına giren iller ise şöyle sıralanıyor: Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorlu, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Zonguldak. Organizasyonun tüm gideri CeBIT Bilişim Eurasia tarafından karşılanacak. CeBIT Bilişim Eurasia'yı bu özel olanaklardan yararlanarak 2 bin 500 kadar iş insanının ziyaret etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 30.09.2008

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler