Altın SIM Kart yarışmasına yoğun ilgi

Altın SIM Kart yarışmasına yoğun ilgi

Mobiletişim’in düzenlediği Altın SIM Kart Ödüllerine, tanıtımına başlanıldığı ilk günden beri gösterilen yoğun ilgi artarak devam ediyor. Yarın (5 Eylül) başlayacak olan büyük oylama, 5 Ekim tarihine kadar devam edecek. Oylamanın sonuçları 10 Ekim tarihinde CeBIT Eurasia Bilişim Fuarında yapılacak özel bir törenle açıklanacak.

Altın SIM Kart ÖdülleriBasında Altın SIM Kart
Haber7, Portakal, Kurumsal Haberler, TVNET ve Tele.com.tr gibi bir çok ulusal medyada yer almıştır. Altın SIM Kart Ödülleri ile ilgili tüm haberlere ulaşmak için tıklayınız.

Altın SIM Kart destekleyen blog ve siteler
Altın SIM Kart Ödülleri heyecanı ulusal medyada olduğu gibi bir çok internet sitesi ve bloglarda da yer buldu. Altın SIM Kart tanıtım görsellerini yayınlayanlar arasında Webrazzi, Sunipeyk, Dobişko ve Nahnu.org gibi ünlü siteler ve bloglar yer alıyor. Listenin tamamına ulaşmak ve Altın SiM Kart Ödüllerini destekleyenler arasında olmak için tıklayınız.


Mobilize Bilgi
Altın SIM Kart Ödülleri: Bu yıl birincisi düzenlenecek olan, Cep Telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ana kategorilerinde yer alan ürünler içerisinden en iyi olanların seçildiği bir yarışmadır. Altın SIM Kart sitesine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 4.09.2008

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler