Altın renkli LG G3 görüntülendi

Altın renkli LG G3 görüntülendi

Tanıtım etkinliğine yaklaşık üç hafta kalan LG G3, bugün resmi duyurusu gerçekleştirilen 5,5 inçlik Quad HD ekranıyla resmen detaylandırılmıştı. Yeni nesil LCD panelin yanı sıra GSMArena.com tarafından servis edilen yeni kasa görüntüleri, telefonun altın renk sürümünü teknoloji dünyasının beğenisine sundu. Siyah ve beyazın yanı sıra altın renkli bir versiyonu da geliştirilen LG markalı amiral gemi akıllı telefonu, parlak ve parmak izi tutan arka yüzeye sahip LG G2'ye kıyasla fırçalanmış alüminyum görünümüyle daha kaliteli bir yapıya bürünmüş olacak.

2560 x 1440 piksel çözünürlük, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 80x çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve yeni nesil LG Optimus kullanıcı arayüzünün mevcut olacağı G3, Ultra HD 4K video çekebilen 13 megapiksellik OIS+ optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip bir kamera sensörüyle donatılacak. Gece çekimlerinde LED flaşın yanı sıra kameranın sol tarafına konumlandırılan lazer ışın modülü sayesinde çok daha yüksek performans sağlayacak süper telefona metalik görünümlü mat bir yüzeyi beraberinde getiren çok daha kaliteli bir polikarbonat kasa eşlik edecek.

32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası ve IPx7 su geçirmezlik sertifikasını beraberinde getirecek akıllı telefonun büyük basın tanıtımının İstanbul, Türkiye ayağı 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Ultra ince ekran çerçevesi, yeniden dizayn edilen arka kapağa entegre fiziksel düğmeleri ve yenilenen üst düzey görünümlü dokusuyla LG G3, önceki nesil LG G telefonunun üzerine oldukça iyi bir güncelleme gibi görünüyor. Cihaza dair internete sızmamış diğer tüm detaylar, mayısın son çarşamba günü netlik kazanmış olacak.



Eklenme tarihi: 8.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler