Alışveriş artık böyle bir şey

Alışveriş artık böyle bir şey

Garanti Bankası’nın geliştirdiği CepBank Alışveriş uygulaması sayesinde, e-ticaret sitelerinden alışveriş yapanlar, kredi kartı veya hesap bilgilerini paylaşmadan, ödemelerini cep telefonu numaralarını girerek gerçekleştirebiliyor.

Motorola RAZR2 V8Alışveriş artık çok kolay
Türkiye’de ilk kez Garanti Bankası tarafından gerçekleştirilen mobil ödeme sistemi sayesinde, anlaşmalı e-ticaret firmalarının satış sitelerinden alışveriş yapan aboneler ekstra bir ücret ödemeden ödemelerini cep telefonu numaralarını girerek yapabiliyorlar. Anlaşmalı mağazalar arasında şimdilik Altivi.com.tr, Biletix.com.tr, HemalHemsat.com.tr, Hepsiburada.com.tr, Kangurum.com.tr, flypgs.com.tr (Pegasus Havayolları), Tatil.com.tr, Tio.com.tr ve Yemeksepeti.com.tr internet siteleri bulunuyor.

Hesap bilgilerini girmek yok
Hesap bilgilerini paylaşma derdini ortadan kaldıran CepBank Alışveriş sistemini kullanmak için öncelikle, Garanti İnternet şubesinden, Garanti CepBank Şubesinden, Garanti Paramatik’lerden veya her hangi bir Garanti Bankası Şubesinden hizmet talebinizi aktif hale getirmeniz gerekiyor.

CepBank sistemi ile nasıl alışveriş yapacaksınız?
CepBank Alışveriş sistemine uyumlu bir e-ticaret mağazasından yaptığınız alışveriş sonrasında karşınıza gelen seçeneklerden, ödemenizi CepBank Ödeme ile yapmak istediğinizi belirtiyorsunuz. Daha sonra sizden cep telefonu numaranızı isteyen sistem, numara girişinizden sonra size bir kısa mesaj gönderiyor. CepBank şifrenizi yazarak cevapladığınız mesajdan sonra işlemleriniz tamamlanmış oluyor.

Mobilize Bilgi
Eğer Google Mail (Gmail) kullanıcısı iseniz, posta servisi ayarlar menüsünden “Web Klipleri” seçeneğine tıklayarak yeni haber grupları oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu haber gruplarından gelen ilgili başlıklar posta kutusunun üzerinde görüntülenir. Haber gruplarınıza Mobiletişim’i eklemek için “Web Klipleri” kaynak kısmına “http://www.mobiletisim.com/rss.asp?tip=haberler” yazmanız yeterli olacaktır.



Eklenme tarihi: 3.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler