Üç işletim sistemli Alcatel OneTouch Pixi 3 duyuruldu

Üç işletim sistemli Alcatel OneTouch Pixi 3 duyuruldu

Palm markasını satın alarak Amerika pazarında elini güçlendiren Alcatel, 40 milyon satışla harika bir yılı geride bıraktıktan sonra 2015'e hızlı başladı. Giriş seviyeye hitap eden Pixi 3 modelini detaylandıran üretici, aynı zamanda üç işletim sistemli ilk mobil donanım ünvanının da sahibi oldu. Android, Firefox OS ve Windows Phone işletim sistemlerinin üçüne de destek sunan Pixi 3, teknoloji dünyasının gördüğü en esnek platformlardan biri.

Tüketicilere üç ekosistem arasında seçim yapabilme imkanı tanıyan Alcatel, OneTouch Pixi 3 modelini ekran büyüklüğü hususunda da çeşitli hale getirmiş. 3G destekli 3,5 inçlik sürümü giriş seviyeyi oluşturan Pixi 3, 4G LTE kabiliyetine sahip 4, 4,5 ve 5 inçlik versiyonlara da sahip. 3,5 inçlik modeli pembe, mavi, sarı ve beyaz renk seçenekleriyle piyasaya sürecek olan Alcatel, daha büyük modellerde siyah, yeşil, turuncu ve kırmızı kasa versiyonlarını kullanmayı uygun bulmuş.

Aynı donanım özelliklerini üç farklı işletim sistemi ve dört ekran seçeneğiyle satışa çıkaracak olan firmanın cihazlar arası işletim sistemi değişimini mümkün kılacağı konuşuluyor. Pixi 3 hakkında bilinmeyen tüm detaylar CES 2015'te belli olacak.



Eklenme tarihi: 2.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler