Akbank 3G servisleri

Akbank 3G servisleri

Akbank 3G servisleri ile müşteri hizmetlerini görüntülü arayabilir wap.akbank.com.tr’den En yakın Akbank ve Simge ile Piyasalar’a ulaşabilirsiniz.Cep Şubesinden işlemlerinizi 3G kapsama alanında 3G hızıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Görüntülü Telefon Şubesi
444 25 25 Akbank Görüntülü Telefon Şubesi’ne, görüntülü arama özelliğine uygun bir cep telefonu ile Video araması gerçekleştirerek bağlanabilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda yapmak istediğiniz işlemin numarasına basabilir veya sıfırı tuşlayarak müşteri temsilcisine görüntülü bağlanabilirsiniz.

Simge ile Piyasalar
Simge ile Piyasalar servisine ulaşmak için wap.akbank.com.tr adresinden “Simge ile Piyasalar” menüsüne giriniz. Piyasalar hakkındaki yorumları izleyebilir veya telefonunuza indirebilirsiniz.

En yakın Akbank
En yakın Akbank servisini kullanmak için Akbank Cep Şubesinden En yakın Akbank simgesine tıklayınız. Açılan sayfada “Bana en yakın” butonuna basınız. Size en yakın 5 Akbank şubesi listelenecektir. Bunlardan dilediğinizi seçerek adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. İsterseniz şubenin konumunu harita da görebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler