AirPods 3.Nesil’in Özellikleri Nedir?

AirPods 3.Nesil’in Özellikleri Nedir?

Yeni nesil AirPods uzamsal ses teknolojisiyle ve gelişmiş özellikleriyle birlikte geldi. Ter ve suya karşı dayanıklı olan yeni AirPods 3. Nesil gücünü H1 Çipten alıyor. Kullanıcılara bilişimsel ses teknolojsini kullanarak Adaptif EQ özelliğini de sunmaktadır. Apple Music kullanan, AirPods 3. Nesil kullanıcıları filmlerde, TV programlarında Dolby Atmos özellikli ses teknolojisini kafa izleme özelliği ile beraber kullanabilecekler. Yeni AirPods, suya ve toza karşı da dayanıklı. Diğer AirPods’lara göre 6 saat daha fazla dinlenme süresi bulunan kulaklıkta, müzikleri ya da çağrıları kolaylıkla yönetebilmeniz için kuvvet sensörü de mevcut. Hatta şarj kutusu sayesinde 6 saatlik dinlenme süresini, 30 saate kadar çıkartmaktadır.

Kullanıcılara konforlu bir deneyim sunacak olan yeni AirPods, diğer nesillere göre daha ergonomik bir görüntüye sahip.
Yeni AirPods hem kulaklık hem şarj kutusu için IPX4 su geçirmezlik derecesine de sahip. Kullanıcılar artık AirPods’unu güvenli bir şekilde kullanabilecek.

AirPods 3.nesil net, yüksek ve temiz ses kalitesine de sahip. Akustik ağ dokusuyla kaplı olan mikrofon, rüzgarın sesinin de azaltılmasını sağlıyor. Bu sayede telefon görüşmesi yaptığınızda karşınızdaki kişiyi daha net bir şekilde duyabilirsiniz. Yeni AirPods, FaceTime üzerinden yapacağınız görüşmelerde Full HD ses kalitesi sunacak.



Eklenme tarihi: 1.12.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler