Acer ucuz tablet pazarından pay almak için çalışıyor

Acer ucuz tablet pazarından pay almak için çalışıyor

Rekabetin çetin olduğu tablet bilgisayar pazarında, hem marka hem de ürün çeşitliliğinin çok olması firmaların bu sektör içerisindeki yarışını da üst seviyelere çıkartıyor. Farklı farklı stratejiler izleyen markalar bu şekilde daha fazla bu pastadan pay almak istiyor.


Acer da Wall Street Journal kaynaklı habere göre hem ucuz tablet piyasasına hem de Windows 8 tablet pazarına yeni tabletler hazırlayarak önümüzdeki yıl bu pazarın içerisinde rakipleriyle rekabete hazırlanıyor. 99 dolarlık uygun fiyatıyla dikkat çeken Iconia B1 gelişmekte olan ülkelerin pazarına sunulacak. Cihaz 1.2 GHz hızında işlemciye sahip. 512 MB RAM ile desteklenen cihaz 7 inç boyutunda olacak. 8 GB depolama alanı ve standart bağlantı türlerinin hepsini içerecek cihaz 2013’ün ilk aylarında bizimle birlikte olacak.

Acer, Windows 8 işletim sistemini kullanan tablet bilgisayarlarını da uygun donanım çözümleriyle üretmek için çalışmalara başladı. Bakalım bu yeni tabletleriyle Acer kendine bu çetin pazar içerisinde nasıl bir yer bulacak.



Eklenme tarihi: 24.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler