Acer Iconia Tab 7 ve Iconia One 7 bütçe dostu tabletler duyuruldu

Acer Iconia Tab 7 ve Iconia One 7 bütçe dostu tabletler duyuruldu

Acer, New York'ta düzenlediği dünya gneeli tanıtım etkinliğinde yeni kişisel bilgisayar modellerini tanıttı. Cihazlar arasında bütçe dostu yeni Iconia tabletleri de basının beğenisine sunuldu. Iconia Tab B1'in devamı niteliğindeki Iconia One 7 ve telefon-tablet melezi Iconia Tab 7 en kısa süre içerisinde cazip fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulacak.

1280 x 800 piksel çözünürlüklü parmak izine karşı özel kaplamayla gelen 7 inçlik IPS LCD ekranla donatılan tabletlerden Iconia One 7, Intel'in 1,6 GHz çift çekirdekli Saltwell işlemci ve PowerVR SGX 544MP2 grafik birimli Atom Z2560 yongasından gücünü alıyor. 1 GB RAM, 5 MP kamera, ön kamera, microSD kart yuvası ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemli tablet, 7 saat HD video izleme süresi vaat ediyor. En kısa süre içerisinde KitKat güncellemesi alacağı açıklanan 8,9 mm inceliğindeki Iconia One 7'nin Avrupa, Orta Asya ve Afrika'daki satışına mayıs ayı ortalarında 139€ fiyat etiketiyle başlanacak. Kuzey, Orta ve Güney Amerika ülkelerinde ise 129 dolardan haziranda satışa çıkacak.

MediaTek'in dört çekirdekli bir yongasını beraberinde getirecek Iconia Tab 7, 3G ve mobil iletişim desteğine sahip olacak. Tam manasıyla bir telefon-tablet melezi olan Iconia serisinin yeni üyesi, 1 GB RAM, microSD kart yuvası, 5 MP kamera, görüntülü görüşme kamerası, 6 saat HD video izleme süresi, 298 gram ağırlık, 8,9 milimetre kalınlığında bir polikarbonat kasayla piyasaya sürülecek. İki farklı versiyonu bulunan Iconia Tab 7'nin 7 inç HD ekran, 5 MP arka kamera ve Android 4.4 KitKat işletim sistemli sürümü mayısın ortalarında Avrupa, Orta Asya ve Afrika'da 149€ fiyatla satılmaya başlayacak. 7 inç 1024 x 600 piksel ekran, 2 MP arka kamera ve Android 4.2 Jelly Bean yazılımlı sürüm ise haziranda Amerika kıtasına 109 avrodan giriş yapacak.



Eklenme tarihi: 29.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler