7-11 Ekim Bilişim Zirvesi

7-11 Ekim Bilişim Zirvesi

Bu yıl 7-11 Ekim 2007 tarihleri arasında CeBIT Bilişim Eurasia ile aynı çatı altında gerçekleştirilecek olan 'Bilişim Zirvesi '08'de 'İşini yeniden keşfet!' teması ile bilişimin kurumların iş yapış şekillerini ne yönde değiştirdiği ele alınacak. 200'ü aşkın yerli ve yabancı uzmanın konuşmacı olarak yer alacağı Bilişim Zirvesi '08 bu yıl da iş ve teknoloji liderleri için yeni iş modellerini geliştirme platformu olacak.

Samsung SGH-i900Yeni teknolojiler ve iş yapış modelleri
Bilişim Zirvesi'08'in ilk günü İş ve Teknoloji Liderleri Buluşması olarak düzenlenirken, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek 5 tematik konferans ile birlikte, 29 iş çözümleri ve teknoloji oturumu gündemi belirleyecek. 150'ye yakın yerli ve yabancı konuşmacının yer alacağı Bilişim Zirvesi'08'de, Türk iş dünyası yeni teknolojiler ve iş yapış modelleri ile buluşacak. Zirve'de Avrasya İş Forumu çerçevesinde düzenlenecek Bilişim İhracatı Konferansı'nda ise bilişimin yeni ihracat olanaklarını, bölge pazarlarını ve bu pazarlarda iş yapma olanakları tartışılacak.

Tüketici ne istiyor?
Telekomünikasyon Kurumu (TK) ve Tüm Telekomünikasyon İşadamları Derneği (TÜTED) desteği ile düzenlenecek konferansta; dünyada telekom uygulamaları İtalya, Ukrayna, Azerbaycan gibi ülke örnekleriyle anlatılırken bir yandan da telekom operatörlerinin çok yakın geleceğinde bulunan kimlik sorunu ve kimlik yönetimi konusuna dikkat çekilecek. Yarının telekom operatörleri gerçekte bir telekom şirketi olmaya devam mı edecek yoksa bir pazarlama, eğlence, medya şirketine mi dönüşecek? Tüketici ne istiyor? Bunların yantıları Telekomda Gelecek Konferansı'nda aranacak. Bunların yanı sıra Konferansta gündemden düşmeyen 3G, mobil genişbant, WiMAX ve IPTV konuları da yer alacak.



Eklenme tarihi: 22.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler