5.9 inçlik HTC One Max'a ait yeni bir görüntü sızdı

5.9 inçlik HTC One Max'a ait yeni bir görüntü sızdı


HTC'nin ilk telefon-tablet melezinin birkaç gün önce internete sızdırılan prototip görüntüleri sayesinde uzak doğuda test edildiği ortaya çıkmıştı. Bugün Nowhereelse.fr sitesinin yayımladığı yeni görselde Motorola'nın 4 inçlik XT882 modeliyle karşılaştırılan One Max, oldukça ince bir çerçeveye sahip olsa da 5.9 inçlik ekranıyla 4 inç seviyesindeki bu cihazdan çok daha büyük formda üretilmiş.

Full HD (1920 x 1080 piksel) Super LCD 3 ekran, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 ve Adreno 330 GPU'ya sahip Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 yongada sistemi, 2 GB RAM, 4 ultrapiksel HTC Zoe kamera, alüminyum kasa, Android Jelly Bean işletim sistemi ve 3.300 mAh pille donatılacak telefon-tablet karması, Iron Man film serisinin yıldızı Robert Downey Jr. tarafından tanıtılacak. Önceki gece yeni reklam yüzüyle alakalı ilk tanıtım videosunu yayımlayan HTC'nin ilerleyen günlerde One Max ve Downey Jr. anlaşması hakkında yeni detaylar açıklaması bekleniyor.

Ağustos sonuna kadar resmen tanıtılacağı iddia edilen HTC One Max, serinin diğer üyeleri One ve One mini'den farklı olarak bazı dijital kalem fonksiyonlarını da beraberinde getirecek. Cihaz ilk kez Berlin'de düzenlenecek IFA 2013 elektronik fuarında sergilenecek. Piyasada Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z Ultra gibi iddialı modellerle rekabet edecek Tayvanlı üreticinin bu segment için nasıl ek özellikler hazırladığı şuan için bilinmiyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 6.08.2013
Kaynak: Newhereelse.fr

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler