5.2 inçlik LG Vu 3 resmiyet kazandı

5.2 inçlik LG Vu 3 resmiyet kazandı


LG, resmi haber kaynağı üzerinden yayımladığı bir basın açıklamasında, Optimus markasından ayrılan Vu serisinin yeni modelini resmen ülkesi için duyurdu. 4:3 en-boy oranına sahip tuhaf bir ekrana sahip olan LG Vu 3'e uzak doğulu üreticinin birkaç ay önce ortaklık anlaşmasını yenilediği Qualcomm'un en güçlü yongada sistemi ve Samsung'un Galaxy Note serisinde görmeye alıştığımız pasif kalemlerden farklı bir stylus çözümü eşlik edecek.

5.2 inç büyüklüğünde 1280 x 960 piksel çözünürlüklü LG Display üretimi True HD IPS+ LCD ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Krait 400, Adreno 330 grafik birimli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB sistem belleği, 13 MP ana kamera, 24-bit ses desteği ve entegre kapasitif stylus kalemle birlikte gelen Vu 3, önümüzdeki cuma, yani 27 Eylül'de Güney Koreli üç operatörü aracılığıyla satışa sunulacak.

LG Vu 3Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan akıllı telefon ile birlikte yarı saydam QuickView koruyucu kılıf da tüketicilerin beğenisine sunulacak. Perakende satış fiyatı henüz netlik kazanmamış olan cihazın 2013 son çeyreğinde Güney Kore dışındaki ülkelere giriş yapacağı tahmin ediliyor.

LG Vu 3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 24.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler