4 inçlik iPhone 6S mini için tasarım ve çıkış tarihi iddiaları

4 inçlik iPhone 6S mini için tasarım ve çıkış tarihi iddiaları

Gelecek yıl 4 inç kategorisine yönelik bir ürün piyasaya süreceği konuşulan Apple, son dönemde birkaç farklı kaynak tarafından bu iddialarla gündeme getiriliyor. iPhone ailesinin giriş seviyesine konumlanması beklenen cihazın konu olduğu son iddia, Cowen And Company şirketinin bir analisti tarafından ortaya atıldı. Analistin yatırımcılara sunduğu son rapora göre; Apple, 2015 için iPhone 6S mini adlı 4 inçlik bir telefon hazırlıyor.

Satışa çıktığında piyasadaki ikinci yılını doldurmuş olacak iPhone 5s ile aynı seviyede bir donanımı beraberinde getireceği ileri sürülen 6s mini, firmanın son 4 inçlik amiral gemisinin iPhone 6 dizayn anlayışına uyarlanmış bir versiyonu olacak. Kavisli kenarlara sahip modelde düşük maliyetli Qualcomm çiplerinin kullanılabileceği ifade ediliyor. Henüz önümüzdeki yılın üçüncü yeni iPhone modeli hakkında başka bir bilgi bulunmuyor.

Cowen and Company tarafından yayımlanan rapordaki bir diğer tedarik zinciri kaynaklı iddia ise, 12,9 inçlik iPad Pro ile ilgili. 15-20 milyonluk satış hedefiyle baharda satışa çıkması beklenen taşınabilir bilgisayarın tablet kategorisini canlandırması ümit ediliyor.



Eklenme tarihi: 23.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler