32 GB'lık yeni iPhone 6 geliyor

32 GB'lık yeni iPhone 6 geliyor

Yeni kasa tasarımıyla 2014'te piyasaya sürülen iPhone 6, 16, 64 ve 128 GB depolama seçeneklerine sahipti. Geçtiğimiz yıla kadar bu depolama seçeneklerini kullanmaya devam eden Apple, kullanıcıya yeterli dosya hafızası bırakmayan 16 GB'lık temel modelini nihayet iPhone 7 ile değiştirdi. Değişim öncesi ürünlerine de el atmaya karar veren firma yeni iPhone 6 modelini dünya genelinde satışa çıkarıyor.

Apple'nin eski telefonları arasında belirli bir satış yüzdesi muhafaza etmeyi başaran iPhone 6, geçtiğimiz haftalarda başta Çin, Tayvan ve Hindistan olmak üzere Asya'nın önemli pazarlarında yeni bir modelle güncellendi. iPhone 6 2017 olarak anılan telefon, 32 GB depolama hafızası ve iOS 10 işletim sistemiyle geliyor. 400-500 dolar aralığına oturan cihazın yakında Avrupa satışları da başlayacak.

Resmi Apple satış kanalları yerine üçüncü parti perakendeci ya da mobil iletişim operatörleri üzerinden tüketiciyle buluşturulan 32 GB'lık iPhone 6, eğer beklenen ilgiyi görürse Türkiye dahil diğer birçok pazarda 16 GB versiyonunun yerini alacak. Henüz ülkemizdeki fiyatına dair bir şey söylemek güç olsa da, satışın başladığı diğer bölgeler baz alındığında yeni iPhone 6 16 GB'lık modelden daha pahalı olmayacak gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 16.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler